Friday, October 23, 2015

TVDW 18/10/2015 - Steve Miller Band - Circle of Love (1981)


Tempus Fugit. Gaan Peter en ik richting Speelgoedmuseum in Mechelen om onze verzameling Action Men terug te halen in de veronderstelling dat we ze goed twee jaar terug ontleenden, om te horen dat we onze Helden in werkelijkheid al driëenhalf jaar hadden moeten missen. Drie-en-half! Nou moe!

Ze zagen er nog prima uit, hoor. Faut le faire: zo'n veertig maanden aan één stuk op de been blijven. En nog geen spoor van spataders, ondanks het feit dat vele van hen al richting vijftig gaan. We kregen er bij het afhalen een exclusieve rondleiding in de catacomben van het museum bovenop - erg de moeite.

Het was een dag die in feite mijn vriendschap met Peter fêteerde - dus kon ik nadien niets ander doen dan één van de muzikale ijkpunten van onze jarenlange, onbreekbare band draaien: "Circle of Love" van The Steve Miller Band. Met name Macho City, een eerdere tvdw, is zo'n track die typisch 'Action Man' is - ik ga zelfs niet beginnen uit te leggen hoe dat komt. Dit keer verdient de titelsong van de plaat een tvdw. Een zich langzaam en lui uitrekkend nummer, dat duidelijk maakt wat voor een onderschatte gitarist Miller wel is.

Labels:

2 Comments:

Blogger Koop said...

https://www.sendspace.com/file/yofynm

6:19 AM  
Anonymous zinnerboy said...

Goede wijn...

1:17 AM  

Post a Comment

<< Home