Monday, March 11, 2013

TVDW 10/03/2012 - Josh Rouse - A lot like magic (2013)

Er waren heel wat mogelijkheden voor een tvdw, deze week. Zo was God in het land, meer nog: hij trad zelfs op in een kerk - hoe toepasselijk. De doortocht van Steve Wynn in de kerk van Dikkele was de laatste etappe in de  'When you smile' tour, waarbij Piv Huvluvs comedy op een plezante manier gekoppeld werd aan - en geflankeerd werd door - een soloperformance van Wynn. De twee deden ook wel wat samen. Zo zagen we hoe Steve Wynn en Piv Huvluv een memorabele versie brachten van Bamboe Jack - een vergeten maar alleraardigst lp-nummertje van... Will Tura. Wynn die een Will doet. Als we het niet met onze eigen oren hadden gehoord, we hadden het nooit geloofd.

Twee dagen later trad Steve op tijdens een huiskamerconcert, in Moerbeke-Waas. Ze beginnen een indrukwekkende lijstje uit te maken, de muzikanten die al bij Dirk in de keuken een boterham met choco kregen. Door na Chuck Prophet en Dan Stuart nu ook Steve Wynn te ontvangen, zorgde de sympathieke organisator eigenhandig voor een soort van reunie van de Paisley Underground rockbeweging - faut le faire. Wynn was zijn charmante, ontspannen zelf, maar kwam tegelijk ook straf uit de hoek met in de half-ge├»mproviseerde setlist onder andere Now I Ride Alone en Lay of the Land.

Maar eerlijk is eerlijk, de song die de grootste indruk naliet afgelopen week, was er toch eentje uit de nieuwste van Josh Rouse. Meteen goed voor tvdw nummer drie. De teller van Wynn staat ook op drie, maar voor de rest doen er niet veel hem dat na. Rouse's nieuwste plaat The Happiness Waltz is zijn tiende, en na 1972 en Nashville de derde waarop hij samenwerkt met producer Brad Jones. Het zorgt opnieuw voor die warme, laidback sfeer die van voornoemde albums zulke kleine meesterwerkjes maakte.

Labels: , , , , ,

4 Comments:

Blogger Koop said...

http://www.sendspace.com/file/ypn9so

2:46 AM  
Blogger Shamrockske said...

niet van in Dikkele, maar tock: http://www.youtube.com/watch?v=-CrjAl8kYY8

heusden bal !

en driewerf hoera voor Josh !

3:02 AM  
Anonymous zinnerboy said...

Benieuwd naar de volledige plaat.

3:39 AM  
Anonymous Anonymous said...

It is a pity, that now I can not express - there is no free time. But I will be released - I will necessarily write that I think on this question.
Absolutely with you it agree. Idea good, I support.
And everything, and variants?
I consider, that you commit an error. I suggest it to discuss.
Between us speaking the answer to your question I have found in google.com

[url=http://bcz.com/shenenmaoyiyy/profile/public/][b]michael kors outlet online[/b][/url]
[url=http://shenenmaoyiyy.futblog.com.br/][b]michael kors outlet online[/b][/url]
[url=http://www.purevolume.com/MichaelKorsHandbags/posts/3520917/the+best+advice][b]michael kors outlet online[/b][/url]
[url=http://shenenmaoyiw.devhub.com/][b]michael kors outlet online[/b][/url]
[url=http://www.purevolume.com/listeners/mkbagcheap267921/posts/333250/Colorful+Dresses%2C+Designer+Handbags+along+with+other+Add-ons][b]michael kors outlet online[/b][/url]

4:42 AM  

Post a Comment

<< Home