Monday, April 16, 2012

TVDW 15/04/2012 - Edward Sharpe & the Magnetic Zeros - Home (2011)Gek genoeg was het met een mengeling van trots en vrees, dat ik zowat 17 jaar terug de vraag van mijn neef beantwoordde. "Ja, natuurlijk wou ik graag genoeg peter zijn"... maar toen ik de telefoon neerlegde dacht ik meteen "Oei, wat gaat dat wel geven?" Maar kijk zovele jaren onderneem ik met de zoon van mijn neef een fietstocht van 150 kilometer (Puurs - Middelkerke). En onderweg lijkt het alsof we vrienden voor het leven zijn. Wat we ook zijn, nu ik er over nadenk. Zeker en vast.

De soundtrack bij onze tocht, die werd onder meer verzorgd door deze Edward Sharpe, een fictieve naam, en een hele verzameling flower power kinderen genaamd The Magnetic Zeros. Vooral aan de song Home, een vrolijk rondhuppelend stukje bohemièn folk met aaibare dialoog tussen zanger en muze, ging een hele zoektocht vooraf. Toen we de track uiteindelijk vonden, stond al vast dat dit de ideale muzikale tochtgenoot zou worden richting de kust.

Labels:

4 Comments:

Blogger Koop said...

http://www.sendspace.com/file/1lmz2e

7:45 AM  
Anonymous shamrockske said...

Slik!

Koop goes folk...
must the last year of the Maya Calendar.

8:13 AM  
Anonymous zinnerboy said...

à Schamrockske : dit verdient toch wat meer dan de stempel Folk, me dunkt - ik zou het eerder klasseren onder 'positieve lenteliedjes waar je vrolijk van wordt'

3:45 AM  
Anonymous shamrockske said...

klopt,
blijft iets on-koops

4:55 AM  

Post a Comment

<< Home