Monday, June 04, 2012

TVDW 03/06/2012 - Keane - On the Road (2012)Voortschrijdend inzicht
, dat was het woord bij uitstek, dat vorige week slag om slinger in de media opdook. Het is ook bruikbaar bij de tvdw van deze week. Keane wordt zo langzamerhand de nieuwe Roxette of Eurythmics: lekker weghappende, radiovriendelijke singles bij uitstek, positieve feel good songs die zowat bij elk radiostation ingang vinden. Tvdw's leken tot nu toe echter net een brug te ver. Maar dat was buiten "Strangeland" gerekend, die nieuwe plaat die zich keer op keer weer ellenbogenwringend een weg baant richting iPod. Silenced by the night is al een single met een gouden randje, elders op het album vallen er nog heel wat parels te rapen. On the road bijvoorbeeld, dat met een heerlijke drive richting hoopvolle toekomst snelt.

Over hoopvolle toekomst gesproken - en heel wat belangrijker dan dit triviale tvdw-gezwets: mijn petekind heeft sinds vorige week een lief. Champagne! Of liever: ice tea!

Labels:

4 Comments:

Blogger Koop said...

http://www.sendspace.com/file/bh8f9r

3:20 AM  
Anonymous zinnerboy said...

Het soort liedje dat je opzet als je bijna aan het verdrinken bent in een vijver van verliefdheid. Maar hey, Jo, het is toch je petekind en niet jij die een lief heeft ? Och ja, ik snap het al : empathie zal hier het codewoord zijn.

6:16 AM  
Blogger Koop said...

@zinner: toen ik nog in mijn wiegje lag, had ik een karrenvracht aan goede eigenschappen. Na al die jaren is empathie een van de schaarse overblijfselen.

12:09 PM  
Blogger Shamrockske said...

Een van de betere nummers op die cd. 't is al beter dan de vorige, maar er staat nog redelijk wat afval op. Heil Heil die vlinders in de buik !

11:49 PM  

Post a Comment

<< Home