Wednesday, April 10, 2013

TVDW 08/04/2013 - The Bet - Don't talk to the liar (1981)

Dan ben je een week doelbewust zonder all electronic things that start with an 'i' op vakantie, dan slaap je onder de blote sterrenhemel in de woestijn van Wadi Rum, en dan denk je: hoe kan ik enig muzikaal aanknopingspunt vinden voor this week's tvdw? Geen idee.

Tot je op de allerlaatste dag het desolate, sobere nomadenleven-voor-even ruilt voor de decadentie van het vijfsterren Intercontinental in Aqaba, en aan het zwembad langs je neus vraagt wat de echtgenoot van de meereizende vrouw uit Wolvertem wel doet. En dan blijkt die echtgenoot Marc Vanhie te zijn, frontman van The Bet - samen met Luna Twist met voorsprong mijn favoriete eighties belpop groep.

Jammer dat hij er zelf niet bij was, in Jordaniƫ. Maar kom, de tvdw ligt dan plots binnen handbereik. Tvdw nummer twee voor deze groep, zelfs.

Labels:

4 Comments:

Blogger Shamrockske said...

wie is hier de leugenaar?
die vrouw
mvh
koop
....

2:51 AM  
Anonymous Anonymous said...

het zou wel interessant zijn om mvh eens te laten uitleggen waarover (of over wie) dat nummer eigenlijk gaat... Ik zal eens een lijntje uitgooien...

6:32 AM  
Anonymous Anonymous said...

Hoi iedereen!

ik ben zijn zoon, Joshua Vanhie.
Als je vragen hebt, Kan ik hem altijd aan hem stellen hoor :) Zeg het maar gewoon in de comments, en ik zal ze is bekijken.

Groetjes,

Joshua.

3:51 AM  
Blogger DeLa said...

The Bet... ze klonken heel 'slick', destijds. Een oude vlam van mij was hopeloos verliefd op de zanger. Ze trok er zo halvelings mee op, of dat zei ze toch. Het is dan ook nooit iets geworden.
Ik weet neit goed of ik vind dat dit nummer de tand des tijds goed heeft doorstaan. Een oorwurm blijft het wel.

2:35 AM  

Post a Comment

<< Home