Wednesday, November 07, 2012

TVDW 04/11/2012 - Lindstrom - Rà-àko-st (2012)

't Is eigenlijk simpel. Hans-Peter Lindstrom is de zoon van Giorgio Moroder. De ene is geboren in Noorwegen, de andere in Italië, maar wat dan nog. Moroder in 1940, Lindstrom in 1973, dus dat kan alleszins kloppen.

Net als Moroder presenteert ook Lindstrom een parcours dat verre van vlekkeloos is. Zijn vorige, begin dit jaar uitgebrachte plaat "Six Cups of Rebel" stonk bijvoorbeeld behoorlijk. Lindstrom had er het onzalige idee om te zingen. Foute boel. Op de nieuwe, opnieuw volledig instrumentale cd "Smalhans" is het echter wel opnieuw goed raak. Zo straf als het titelnummer uit 's mans album "Where You Go I Go Too" uit 2008 is het niet meer, en ook de pop-electro samenwerking (en tvdw) met Christabelle, is ver af. Maar het spat toch weer lekker uit de boxen, dit met laagjes old school synths en sequencers dichtgeplamuurde soundtapijt.

Labels:

4 Comments:

Blogger Koop said...

http://www.sendspace.com/file/vic0ob

12:36 PM  
Blogger Sven said...

Naar aanleiding van mijn review op Indiestyle en mijn eigen blog (http://deongeletterdewanhoop.blogspot.com) heb ik een link naar jouw TVDW gelegd op mijn FB-pagina (https://www.facebook.com/pages/De-ongeletterde-wanhoop/188051121273162?ref=ts&fref=ts), onder de post met de link naar de recensie van "Smalhans"

2:03 PM  
Blogger Shamrockske said...

Ik herinner me vooral het oersaaie gedoe op LL vorig jaar.

3:32 PM  
Blogger DeLa said...

Hm. Kweenie. Ben er toch niet zo wild van. Beetje designerig.

2:57 PM  

Post a Comment

<< Home