Monday, November 12, 2012

TVDW 11/11/2012 - Calexico - Splitter (2012)

Iemand fan van The XX? Sorry, maar dat soort van holle hipheid weet me echt niet te boeien. Zo spaarzaam, koel, koud - 't is alsof je naar het gezoem van een lege frigo staat te luisteren. Neen, dan toch veel meer te spreken over dat tweede album dat my man Dela me recentelijk doorschoof, dat van Calexico. Ook al zag ik hen in het prille begin een aardig concert weggeven op Pukkelpop, is mijn relatie tot de groep altijd wat moeilijk geweest. Met name als ze de instrumentale texmextour opgaan, vind ik hen wat té doorsnee. Op de nieuwe plaat "Algiers" staan opnieuw enkele van die wegwerpgtracks. Maar ook een heerlijke track als openingsnummer Splitter - goed voor de eerste tvdw van de groep.

Labels:

6 Comments:

Blogger DeLa said...

Inderdaad een van de beste nummers van het album. Het verruimen van de horizon is altijd fijn - dikke duim voor het hardnekkig blijven luisteren tot de klik valt.

7:12 AM  
Anonymous Anonymous said...

http://www.sendspace.com/file/twvz7s

7:35 AM  
Anonymous Anonymous said...

Von Miller womens Jersey axiotakix
Patrick Willis Black Jersey axiotakix
Donnie Avery Jersey axiotakix
http://whoesalenikenfljerseys.weebly.com

5:04 AM  
Blogger Shamrockske said...

zowaar een keuze waar ik volledig achter sta.

4:42 AM  
Anonymous Anonymous said...

When you evaluate the meaning of the term appreciate, installing comparison to its a romantic relationship having a further, yet as the experience that is certainly engendered once you have miltchmonkey a more rewarding connection yourself far too ( space ) or even like a sense of more significant unity spouse and children and also the human race * that results in being more really clear that every one everyone wants in your life is certainly adore.

8:54 PM  
Blogger Shamrockske said...

This comment has been removed by a blog administrator.

5:12 AM  

Post a Comment

<< Home